Om oss

Hårfärger är en sida som vi tyckte vi själva behövde. Vi ansåg att informationen om att färga hår hemma och var du hittar ekologiska produkter och frisörer var obefintlig. Tanken var direkt att samla innehållsrik information till människor som precis som vi letade information om hårfärgning. Vi letar hela tiden efter nya rön och produkter som ni kan ha nytta av. Vi vill ge information om vad man bör tänka på och var du kan hitta produkterna som du kan behöva. 

Vem är vi?

Bakom Hårfärger står Conny Nilsson och några medhjälpare till honom som sammanställer denna sida för att hjälpa andra att enkelt få information om hårfärgning.
Vi får ibland frågor om vår verksamhet och här kommer lite svar:

Har ni själva försäljning av hårfärg?

Vi säljer inga produkter själva utan tipsar bara om butiker som säljer produkter som kan vara av intresse. 

Även Ekofrisörer syns på er sida. Säljer ni även annonser för ekofrisörer?

Vi säljer länkar till frisörer för 300kr/år för dom ekofrisörer som vill vara med på en av få listor för att hitta ekofrisör i Sverige.
Annonser går att ordna om ni så vill. Maila oss.

Ni tipsar om produkter och företag vad tjänar ni på det?

Vi vill så klart att vår sida skall få många besök och det får man tror vi om man ger bra tips & råd.
Genom reklam på Hårfärger och försäljning via våra butikslänkar så kan vi fortsätta att ge bra tips till er.

För att vi ska kunna fortsätta att ge bra tips & råd på den här sidan så har vi ett samarbete med en del företag för att kunna överleva ekonomiskt. Om du klickar på någon av våra länkar och kommer till en butik och du där bestämmer dig för att handla så får vi en liten summa av beloppet. Vi tackar så hemskt mycket om du har stöttat oss med något köp.


Om oss